تاریخچه دستگاه قطعه شویی
تاریخچه دستگاه قطعه شویی یکی از موضوعات جالب برای صنعتگران می باشد که دانستن آن خالی از لطف نبست.
دستگاه قطعه شویی یکی از مهم ترین و کاربردی ترین دستگاه های صنعتی برای شستشوی قطعات مختلف می باشد.
در مطالب قبلی شما را با چند نکته در انتخاب مواد شوینده آشنا کردیم و اطلاعاتی در مورد این نوع دستگاه ها در اختیارتان قرار دادیم.
در ادامه همراه ما باشید تا شما را با تاریخچه دستگاه قطعه شویی بیشتر آشنا کنیم.
دستگاه قطعه شویی از چه سالی طراحی شد؟
این نوع دستگاه ها، ماشین هایی هستند که برای از بین بردن آلاینده ها یا مواد زائد مانند خاک، آهک، کربن، روغن، گریس، تراشه های فلزی، مایعات برش، مواد رهاکننده قالب، جوهر، رنگ و خوردگی از قطعه کار استفاده می شود. دستگاه قطعه شویی در فرآیندهای جدید ساخت و تولید مجدد مورد استفاده قرار می گیرند. آنها به منظور تمیز کردن، دفع و خشک کردن بخش عمده ای از قطعات کوچک یا بزرگ در آماده سازی برای مونتاژ، بازرسی، عملیات تصفیه سطح، بسته بندی و توزیع طراحی شده اند.
ماشین قطعه شویی در ابتدا برای استفاده در فروشگاه های انتقال اتومبیل و تعمیر موتور به عنوان روشی برای بهبود عملکرد مخازن خیس ساده ساخته شدند. مخازن خیس، تجهیزاتی هستند که با مخلوطی از آب و مواد شوینده پر می شوند، که چند ساعت طول می کشد تا نرم شود. مایعات، تارها و روغنها به اندازه کافی شستشو داده می شوند.
از اواخر دهه 60 روش های زیادی برای تمیز کردن قطعات با افزایش سطح ایمنی و کاهش اثرات محیطی ساخته شده بودند. معمولاً برای تمیز کردن و دفع قطعات از حلال استودارد، بنزین، سوخت دیزل و نفت سفید استفاده می شد. سپس حلال های کلر دار در دفع کننده های بخار تبدیل به یک استاندارد صنعتی شدند.
در دهه 1980، مسائل محیطی و ایمنی منجر به ممنوعیت حلال های کلر شده برای تمیز کردن قطعات شد.
برای خرید دستگاه قطعه شویی با مناسب ترین قیمت می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.